Mentides o incompetència?

Ja tenim un bagatge del funcionament del Judici del Procés. Un judici llarg i accelerat de forma inhumana perquè el poder judicial no vol que aquest procés s'involucri amb les eleccions vinents, les estatals i municipals (en principi recordem que hi ha separació de poders...). 

Més enllà del meu pensament sobre tot aquest procés i de la injustícia de tenir presos polítics, més enllà de tot això, vull parlar sobre els testimonis de pes que vàrem poder veure i escoltar el passat 27/02/19: l'expresident espanyol Rajoy, la vicepresidenta Sáez, l'exministre Zoido...

Pensem el que pensem sobre el dret o no dels catalans de fer un referèndum, d'unir-nos per protestar... més enllà de tot això, és insòlit i inexplicable la incompetència que han demostrat aquests individus. 

La majoria de respostes han anat per la línia del "no recordo" o "no ho sé". Disculpin "senyors" i "senyora", vostès eren la cúpula de l'estat, i per conseqüència, tot el que passava els afecta a vostès. Eren responsables màxims! 

Què no es van preparar el testimoniat? O és que són tan inútils que no entenen el que feien? 


Em costa molt pensar que vostès són rucs que només han estat al poder per cobrar una suma de diners alta, em costa molt creure-ho, perquè els tinc com persones intel·ligents. I per tant, això em porta que són uns mentiders (o no han dit la veritat si més no) en seu judicial com a testimonis.

Sigui com sigui, han demostrat que la cúpula més alta de la política està desfeta, i que des de l'ètica humana haurien de retornar tots els salaris que varen cobrar en aquell període tan dur per l'estat (i en concret pels catalans). 

Com pot ser que no sabessin el que feien i apliquessin el 155 que només es pot fer en casos excepcionals? Com varen poder cessar tot un govern sense saber exactament el que havia passat? Com poden ostentar càrrecs de responsabilitat absoluta i que els passi per alt els moviments que varen comportar les seves obligacions?... 


He estat en moltes feines, amb més o menys responsabilitats, i qualsevol cosa que passa en qualsevol lloc, els responsables accepten, en nom del seu càrrec, totes les accions. I vostès això no ho han fet, s'han acovardit o bé no han volgut ajudar al tribunal, i qualsevol de les dues coses és, com a mínim, repugnant.