Els dolços hipòcrites

Els humans intentem sempre buscar la forma adequada per socialitzar-nos. Així i tot, no sempre encertem. Però no és d'això del que vull parlar avui; sinó de la forma que tenen d'interaccionar amb els altres uns individus que per davant et riuen i per darrere et claven el punyal.

De ben segur que en aquest moment t'ha vingut alguna imatge d'una persona que sempre que et veu és afectuosa, et compren, intenta ajudar-te... però que després d'un moment d'escoltar-te i fer-te la gara-gara d'una forma molt cínica et comenta que has fet malament quelcom o que tens la culpa d'alguna cosa; o encara pitjor, t'assabentes que per darrere t'ha posat a caldo.

El cinisme d'aquestes persones és insuperable i em quedo perplex de com poden fingir amb tanta naturalitat els seus sentiments. 

Per aquest motiu aposto cada cop més amb una estructura educativa on encabeixi alguna matèria on s'ensenyi a desemmascarar aquests falsos i hipòcrites personatges. No m'agrada veure com persones de bona mena són enganyades, utilitzades i menystingudes per quatre individus que fan ús de falòrnies i astúcies disfressades de dolços.