He viscut enganyat!

Des de ben jove sempre m’havien inculcat que la democràcia i tots els seus òrgans estaven a la disposició de la ciutadania i del bé comú. Viure en un país democràtic tenia el dret i la llibertat d’expressió i d’opinió. I que el poble era qui decidia que fer en allò que el repercutia.
He viscut enganyat! Això no és la democràcia, o bé no visc en una. Des de fa temps els polítics (sobretot els del PP) ens veten els nostres drets democràtics que els nostres avis van aconseguir amb esforç i sacrifici.
He quedat perplex amb la última de la “nostra” vicepresidenta; sense cap mena de pudor assegura que la llei de consultes del nostre Parlament serà inconstitucional; és a dir, abans que una llei estigui formulada i publicada una dona ja pot sentenciar que és inconstitucional?
Senyors ministres i polítics en general, pregunteu-vos sincerament qui són els anticonstitucionals; i si sou sincers (cosa que no ho sereu per interès i egoisme) la majoria deixareu els càrrecs i extres que teniu...
Cada dia surten més casos de corrupció, i si visquéssim en un estat purament democràtic els sous integres (amb extres, dietes...) serien públics en una pàgina online fàcil d’accedir, i no és així.
És vergonyós com els alts càrrecs cobren diners excessivament elevats, i no cal anar a ministres o presidents, simplement mirant els sous dels alcaldes o d’alguns regidors dels nostres pobles.
El sou d’un no se’l pot posar un mateix a de venir imposat per un tercer que sigui objectiu, objectiu amb els actes i estratègies que un fa.
Tampoc pot ser que una persona abasti molts càrrecs per tenir un sou elevat. S’ha de diversificar la feina i els salaris i això no passa.
Reitero novament, vivim en una democràcia? O la democràcia que vam poder aconseguir s’ha corromput i ara tenim lladres en lloc de polítics?
Hem de canviar tot això i sigui com sigui. Bé no! Sigui com sigui no, només amb la democràcia i el diàleg d’aquesta és pot arribar a un govern just i igualitari verdader. Si no és amb aquestes armes, no serà una victòria, seria una imposició i tornaríem a tenir el que tenim ara, una imposició dels polítics que ens manen (i que fan el que volen).
Arbó_Blog_Política_democràcia.jpg