1-O: fins als collons!

Així de contundent i català ho dic, fins als collons de l'actitud apolítica de l'estat Espanyol. Pot ser que els independentistes no siguin prou per tirar endavant una república, o que hagin volgut córrer més del que podien... Però en són molts i els governs espanyols no poden seguir no escoltant-los. 

I no només parlo de les protestes i manifestacions dels independentistes, els governs espanyols mai han escoltat cap manifestació que no els interessi als 4 que manen. Recordem, si no, les manifestacions del tancament de centrals nuclears, manifestacions arreu d'Espanya pel no a la guerra d'Iraq, manifestacions per la regulació de l'avortament, manifestacions per tombar la llei Wert... i en totes elles l'estat mai ha fet cas al poble, i després s'ha demostrat que l'ideal del poble era necessari escoltar-lo i fer-li cas. 

Així que estic fins als collons de sortir al carrer i demanar de forma "tranquil·la" un canvi que no és egoista. Estic cansat d'intentar millorar un estat que només escolta i premia als lladres i corruptes. Estic esgotat de veure com inutilitats com la corona tenen més poder que un poble nombrós o que un ideari pacífic. 

Si ha demostrat alguna cosa l'1O és que l'estat Espanyol mai escoltarà al poble si darrere d'aquest no té un benefici pels que manen; i malauradament també ha demostrat que només són pocs els que hi fiquen la pell de forma contundent... 

Desitjo que millorem com a humanitat i derroquem l'egoisme i immobilisme que està enquistat. .