Un altre 11 de setembre

Novament una majoria clara del poble català celebrarà la seva diada amb el focus apuntant a crear una república nova. 

Deixant a banda si aquest any hi haurà més o menys gent concentrant-se a Barcelona, el que sí que està clar és que hi ha una majoria absoluta que vol un canvi, una altra majoria imparable que vol derrocar la monarquia, i una altra majoria que apostaria per crear una república independent. 

En altres indrets valdria tot el que ha fet el poble català per posar sobre la taula un referèndum. Però a Espanya no. En aquest estat corrupte, amb un cap d'estat inútil, l'únic que es fa és agredir a les persones que intenten mobilitzar-se.



Catalunya va iniciar el seu camí per una injustícia, recordem quan els comptes "catalans" van independitzar-se dels Francs per un incompliment d'aquests segons. I des d'aquell inici tot el camí construït ha estat per afegir drets al poble i a la humanitat, tot el que hem creat ha estat per millorar el món que ens envolta... 

Novament existeix un incompliment de l'estat que ens "mana". Incompliments no només econòmics, també culturals i de millora democràtica. Només sumant-nos a derrocar aquesta monarquia franquista, només així, Espanya podrà sobreviure. Doncs si us fixeu, l'extrema dreta està augmentant a tota Europa, perquè no ho fa a Espanya? Doncs perquè dos dels 4 partits estatals ja ho són i tenen l'extrema dreta dins d'ells. 

Els drets humans, els béns mundials i els fonaments dels millors ideals de bondat estan en perill si no ens unim (independentistes i demòcrates) a crear un nou estat.
La vergonya que sofreixo cada dia quan veig als dirigents independentistes a presó és indefinible. De debò algú creu que els independentistes es mereixen haver estat tancats tants dies a la presó sense haver estat condemnats encara? De debò creieu que amb una simple llibertat provisional sota vigilància no hi havia prou? 

Si la resposta és que no, és a dir, que creieu que han d'estar tancat i privar-los de la seva vida, perdoneu, però sou injustos i inhumans. Doncs penseu que aquestes persones poden finalment ser lliures sense cap pena i el que han sofert ells i els seus estimats és irrecuperable. 


Aleshores, per favor, humanitzem-nos. Perquè sinó, com voleu que no hi hagi persones que vulguin marxar d'un estat que insta a fer actes injustos com aquests?