"¡Los borbones son unos ladrones!"

Vergonyós, patètic, ignominiós i imperdonable són uns dels pocs adjectius que puc ficar amb l'actitud de la monarquia espanyola amb la situació actual. 

El Rei d'Espanya, Felip VI, va córrer a sortir a la televisió a escarmentar a tots els catalans que pacíficament vàrem muntar un referèndum (reitero, vàrem muntar nosaltres, tots els diners van sortir de la butxaca dels ciutadans, en cap moment del govern). 

En canvi, que ha fet la monarquia ara que tornen a sortir a la llum casos d'il·legalitats del pare del rei actual? Res! No fa res! 

Sabíeu que el rei i tota la seva família tenen impunitat davant la llei? Així que no! No tothom és igual, i això es veu a simple vista, depèn de l'úter del qual surts al néixer en aquest estat tens una feina on mai et trencaràs cap ungla, o bé hauràs de deixar-te la vida per poder sobreviure... Uns quants tindran un títol de rei (o similars) o seràs l'escòria al servei d'aquests pocs... 

De debò "Su majestad" creu que va actuar bé menystenint-nos als catalans? Creu que el seu pare ha de seguir cobrant un salari exorbitant comparat amb la majoria de jubilats? Creu que vostè i tota la seva família es mereix l'herència milionària que els hi va deixar "el Caudillo"?

Vostès són l'exemple viu de l'egoisme i de l'estratificació social. Si no fos així, tot seria diferent, el seu cunyat estaria en una presó normal (ara que per fi ha estat condemnat) com els nostres presos polítics (tot i que ells només estan en presó provisional, cosa que ell es va escapolir). El seu pare estaria investigat i sense cobrar res públic. No hi hauria ni una persona cobrant per títols nobiliaris. I vostè tindria el valor de preguntar el poble si volen una monarquia o una república... 

Però bé, ara és el moment de titllar-me de rebel... però el que dic és una opinió, igual que va fer vostè en el discurs del dia 3 d'octubre, i no el veig a vostè que sigui jutjat... i és que clar vostè és el "Jefe del estado" i segons com entenen vostès aquest paper sou lliures de fer el que vulgueu, perquè és per gràcia de Déu que sou rei i per tant, qui el pot titllar si fa quelcom malament?

En fi, segurament no podrem solucionar res, perquè ho tenen "atado y bien atado" des de fa quasi un segle... Per tant, segueixin així, visquin a costa de la vida de molts ciutadans....


https://www.youtube.com/watch?v=DvKTKrP6LtY
https://www.bbc.com/mundo/noticias/2012/10/121026_rey_juan_carlos_paternidad_espana_jmp
https://www.elperiodico.com/es/lugares/salt-19563/